Skip to content

Werkstudent Sales bij Workspace 365

NijkerkSales

Functieomschrijving

Hi there! Volg jij op dit moment een opleiding en kan je niet wachten om alvast aan het werkende leven te proeven? Dan is deze rol als werkstudent Sales bij Workspace 365 wat voor jou! Je gaat aan de slag als Sales Development Representative.


Jouw rol

Jij bent verantwoordelijk voor het contact zoeken met potentiële klanten, dit doe je via de mail, telefoon, LinkedIn en andere creatieve manieren. Als je in contact bent met de klant is het jouw doel om te achterhalen wat de IT behoefte van de klant zijn. Uiteindelijk is het de bedoeling dat je een vervolgmeeting inplant met de klant. Mocht de klant nog niet geïnteresseerd zijn op dit moment dan is het jouw taak om de lead warm te houden. Ook relatiebeheer valt dus in jouw takenpakket!


Hoe word jij succesvol?!

Om ervoor te zorgen dat jij zo succesvol mogelijk kan worden in je rol als Sales Development Representative hebben wij een het volgende leertraject opgezet:

 • Start je carrière bij Workspace met een training van onze partner: Match-day. Je wordt meegenomen in de sales technieken die we gebruiken en die ga je toepassen.
 • De eerste 3 maanden staan in het teken van inwerken. Je gaat de verschillende sales technieken, Workspace 365 en de SaaS omgeving leren kennen.
 • Na 3 maanden ga je jouw salestechniek en Workspace 365 kennis toepassen. Doel: Binnen 8 maanden behalen van je doelen (het scoren van meetings).
 • Tijd om te werken aan je persoonlijke ontwikkeling! Jouw ontwikkeling staat centraal in zowel de maandelijkse Personal Success Meetings en de wekelijkse call trainingen. De PSM's zijn 1 op 1 met je teamlead en de call trainingen zijn in teamverband om je sales skills te optimaliseren.


Workspace 365

Workspace 365 is het afgelopen jaar ontzettend hard gegroeid en heeft daarbij ook internationale stappen gezet. Met een team van ongeveer 70 collega’s maken wij dagelijks het verschil voor mensen binnen de zorg en commercie door een compleet digitale adaptieve werkplek te leveren. Met onze adaptieve digitale werkplek vereenvoudigen wij het werkproces van onze eindgebruikers en dragen wij bij aan productiviteit en betrokkenheid. Bij Workspace 365 gaat alles snel, is er veel energie en hebben we een concreet doel: 1 miljoen eindgebruikers in 2023. Een mooie mijlpaal om naartoe te werken dachten wij!Het team
Leuke functie, leuk bedrijf, maar nu het team nog: Ook leuk, Check✔️ Collega’s die net als jij ongeveer 1 jaar werkzaam zijn in de sales. Zo kunnen jullie veel van en met elkaar leren. We houden er van om hard te werken en onze doelen te bereiken, maar we vinden ook dat niet alles maar serieus hoeft te zijn. Elk doel dat wij bereiken, vieren wij (uitgebreid 🎈) met elkaar. Dedicate to celebrate!


Vereisten

What’s in it for you

 • Lunch wordt op het kantoor verzorgd 🥪 (dus 15 minuten langer slaap want geen lunch voorbereiden ‘s-ochtends 😉);
 • Legendarische uitjes zoals: botter varen, BBQ, VrijMiBo’s en feestjes;
 • Volop ruimte voor ontwikkeling met een budget voor opleiding en maandelijkse Personal Success Meetings;
 • Vitaliteit 🍎: vers fruit, supergezonde shakes en een bootcamp op kantoor;
 • Pensioenregeling;
 • Flexibele werktijden en locatie.


Who are you

 • Je bent een student;
 • Passie voor Sales;
 • Affiniteit met IT;
 • Je bent gemiddeld 16 uur per week beschikbaar;
 • Mooi salaris tot € 2500,- bruto per maand;

Als jij denkt dat je vanuit deze rol kan bijdragen aan onze missie, nodigen we je graag uit om te solliciteren. Ook als je voor je gevoel niet helemaal voldoet aan de functie-eisen. We kijken verder dan ervaring of diploma's. Voor ons ben jij belangrijk, we maken het graag persoonlijk en gaan graag met jou in gesprek over je normen, waarden en ambities. Onderzoek wijst uit dat collega's met verschillende culturen, achtergronden, identiteit of ervaringen zorgen voor betere resultaten. Wij zorgen graag voor een inclusieve cultuur en denken dat jij ons kan helpen om dit te creëren.


Dus bij twijfel: DOEN! We kijken er naar uit om met je in gesprek te gaan.


En nu?

Enthousiast? Solliciteer direct middels onderstaande sollicitatiebutton. Heb je nog vragen over de rol? Neem dan even contact op met Wousje via de mail [email protected] of stuur een appje naar 06 37439808. Tot snel!

of

Apply with Linkedin onbeschikbaar

Toch niet de vacature die bij jou past?

Stuur ons een open sollicitatie