Skip to content

Impact maken en bouwen aan Workspace 365

Wie zijn de mensen achter ons product en wie werken er elke dag hard om een happy work life te creëren bij onze klanten, partners én zichzelf? In de reeks "meet the game changers" duiken we in de ervaringsverhalen van onze Workspace 365 collega's.

Lees hier het verhaal van onze collega Kelly, werkzaam als Head of Finance.

Kelly begon voor de zomer van 2017 bij Workspace 365. Toen zij startte, was er een minimale boekhouding. “Ik heb het office management neergezet en in mijn eerste projecten focuste ik mij direct op het inrichten van onze processen en het implementeren van een boekhoudsysteem.

Brede verantwoordelijkheid

En toen ging het snel. De organisatie groeide door en Kelly kreeg er een team bij. "Binnen een start-up doe je vaak meer dan alleen je eigen functie. Ik was verantwoordelijk voor de volledige financiële-loonadministratie, HR en officemanagement. Later kreeg ik ondersteuning. Op dit moment kan ik mij volledig richten op de boekhouding en verdere optimalisatie daarvan. Workspace 365 heeft een goed lopende financiële administratie en dat we dat met het team voor elkaar hebben gekregen, daar ben ik heel trots op."

Groei  

Kelly heeft de organisatie zien veranderen in de afgelopen jaren. "Waar je eerder nog betrokken kon zijn bij elke collega (dat kan als je 20 man groot bent), is dat nu niet meer mogelijk. Daar ontkom je niet aan als je verder groeit. “De verbinding blijven zoeken met elkaar is belangrijker dan ooit om een goede groepsdynamiek te behouden. We leren daar elke dag weer van."

Team finance

Het finance team is betrokken en behulpzaam. “Met de uitbreiding op het gebied van data, budgettering en prognoses, ondersteunen we alle andere circles. Dat is leuk. Verder hebben we binnen het team veel voor elkaar over. Heb je even geen tijd, dan boek ik die factuur in. Dat vinden we echt de normaalste zaak van de wereld. Dat werkt fijn. We weten wat we van elkaar kunnen verwachten.”

Kelly ervaart vrijheid, verantwoordelijkheid en vertrouwen in haar rol bij Workspace 365.

Kelly van der Spek

Head of Finance

Wil jij ook impact maken binnen Workspace 365?

Bekijk de mogelijkheden