Skip to content

Campagnes, evemenenten en meer. De marketing binnen Workspace 365

Wie zijn de mensen achter ons product en wie werken er elke dag hard om een happy work life te creëren bij onze klanten, partners én zichzelf? In de reeks "meet the game changers" duiken we in de ervaringsverhalen van onze Workspace 365 collega's.

Lees hier het verhaal van onze collega Leonie, werkzaam als Marketing Campaign Manager.

Workspace 365 is op zoek naar marketing collega's!  

Op dit moment hebben we twee vacatures openstaan voor ons marketingteam: een content marketeer én een product marketeer. Dat biedt kansen!  

Workspace 365 

Bij Workspace 365 hebben we als team een gezamenlijk doel: een happy work life creëren. Dit doen wij zowel bij onze klanten en partners, maar uiteraard ook voor onszelf. Bij ons mag je jezelf zijn en zorgen we er samen voor dat jij de beste versie van jezelf bent of wordt. Er is ruimte en tijd voor jouw ambities, doelen en persoonlijke ontwikkeling.  

En, we groeien door! Met een kantoor in Nijkerk dat onlangs verbouwd is, hebben we meer ruimte voor collega's. Ook op internationaal gebied maken we grote stappen. We hebben in 2021 ons kantoor in Manchester geopend en in 2022 ons kantoor in Boston. Binnen Workspace 365 werkt iedereen met zijn of haar talent aan de verdere groei van Workspace 365.  

Marketing binnen Workspace 365 

Leonie, Marketing Campaign Manager NL bij Workspace 365, neemt je mee in haar ervaring en visie vanuit het marketingteam. "Het marketingteam van Workspace 365 heeft een grote rol in het realiseren van de groeidoelstelling. De samenwerking tussen Marketing en Sales is erg belangrijk. Samen met het Growth team, laten wij steeds meer organisaties binnen de zorg, het onderwijs en de overheid, in aanraking komen met ons product!” 

Leonie werkt sinds april 2022 bij Workspace 365 en is verantwoordelijk voor alle campagnes in Nederland. "Mijn doel is om het marketingbudget op de juiste manier in te zetten. We willen nóg meer organisaties helpen met tijd besparen en daarvoor zetten we effectieve campagnes op. We werken als team aan online campagnes, maar ook veelvuldig aan evenementen. Dit doen we vanuit Workspace 365 zelf, maar ook in samenwerking met onze partners. Bij het realiseren van deze campagnes of evenementen komt veel kijken. Denk bijvoorbeeld aan het opzetten van de campagneplanning en een dashboard voor het monitoren van de resultaten. Maar ook aan landingspagina's, white papers, video's, blogs, marketing e-mails, social media posts en advertenties. Om dit allemaal tot stand te laten komen werk ik veel samen, zowel met mijn collega's als met externe partijen. Zo bekijken we binnen het marketingteam welke content er nodig is per campagne, vervolgens worden de taken verdeeld. Iedereen kan dan vanuit zijn of haar expertise een bijdrage leveren." 

Groeien binnen Workspace 365 

Los van de inhoudelijke marketingwerkzaamheden, is er ook ruimte voor het verder professionaliseren van het team. "Workspace 365 is een snelgroeiende scale-up. Je merkt dat we hard zijn gegroeid en dat veel processen daardoor beter kunnen. Dat nog niet alles vanzelf gaat, moet je dan vooral zien als ruimte om te verbeteren. Dat vind ik persoonlijk erg leuk! Dankzij de ruimte die Workspace 365 biedt, krijg je het gevoel dat je ook echt een verschil kan maken." Volgens Leonie zit het marketingteam vol energie, passie en positiviteit om de verdere groei te gaan realiseren en de processen schaalbaar te maken.  

Leonie vindt het werken binnen het marketingteam van Workspace 365 interessant vanwege de product/markt combinatie. "Je kan met ons product écht wat betekenen binnen de zorg, de overheid en het onderwijs. Dat geeft voldoening. Daarbij heb je mooie kansen om jezelf te ontwikkelen en het proces binnen de organisatie verder te professionaliseren. Doordat je onderdeel bent van een groeiende organisatie, ontwikkel je zelf ook een mooie leercurve. Daarbij wordt Marketing als een belangrijk onderdeel gezien binnen Workspace 365, er is budget en aandacht voor. Dat maakt dat we echt stappen kunnen gaan maken met elkaar." 

Word jij de nieuwe collega in het marketingteam? 

Bekijk de vacatures en lees meer over ons team: Team Marketing (workspace365.net) 

Leonie Oosterhoff

Marketing Campaign Manager

Bekijk hier de marketing vacatures van Workspace 365?