Skip to content

De combinatie van mens en techniek in één organisatie

Wie zijn de mensen achter ons product en wie werken er elke dag hard om een happy work life te creëren bij onze klanten, partners én zichzelf? In de reeks "meet the game changers" duiken we in de ervaringsverhalen van onze Workspace 365 collega's.

Lees hier het verhaal van onze collega Vincent, werkzaam als Head of Success.

Vincent werkte in het verleden al voor een scale-up. Hij is bekend met de korte lijntjes, het snelle schakelen en de enorme dynamiek die binnen zo'n bedrijf speelt. Hetgeen wat volgens hem opvalt binnen Workspace 365? De combinatie van de technische waarde én het persoonlijke aspect.

Persoonlijke aandacht

Workspace 365 is een organisatie in de IT-branche, maar de mens staat centraal bij ons. Dit geldt zowel bij de klant als intern. "Er is veel aandacht voor de menselijke kant achter de collega’s, ook vanuit de founders. Dit merkte ik al tijdens de sollicitatiegesprekken. Oprecht, geïnteresseerd en positief. Dit zet zich door naar de gehele organisatie. Ik ben in februari 2022 gestart in de rol van Head of Success. In diezelfde maand maakte ik een ski-trip naar Oostenrijk met mijn collega’s. Voor mij de bevestiging dat ik met een hele fijne club mensen mag samenwerken. Ik kan ontspannen naar werk en durf mij kwetsbaar op te stellen. We hebben oog voor elkaar, mensen zijn echt geïnteresseerd en blijven vragen hoe het gaat bijvoorbeeld. Zowel bij positieve als minder positieve ervaringen. Op kantoor voel ik die energie om mij heen. We willen samen vooruit."

Streven naar de beste klantbeleving

Ook bij de klant hechten we veel waarde aan het menselijke aspect. “De Success Circle is het gezicht van de organisatie richting de klant. Wij gaan altijd voor de beste klantbeleving, zowel in het proces als in het resultaat. We zoeken samen met de klant naar de meest passende oplossing voor niet goedlopende werkprocessen of frustraties. En die oplossing is voor iedereen verschillend. Mensen hebben binnen verschillende organisaties andere wensen en behoeften. We richten ons op implementatie en adoptie, maar dus ook op technische vraagstukken. Die combinatie maakt ons team divers en krachtig.”

Met en voor elkaar werken

Workspace 365 is een platte organisatie, zonder grote hiërarchische lagen. "Met de groei van een bedrijf ontkom je niet aan aansturende rollen, maar het is maar net hoe je het uitdraagt. Als Head of Success ben ik onderdeel van de Super Circle, het Management Team, maar we doen het met en voor elkaar en willen graag allemaal in ontwikkeling blijven. Bij Workspace 365 kan iedereen invloed uitoefenen en impact maken. Iedereen staat open voor nieuwe ideeën, er is echt een open-minded cultuur. Er wordt veel vrijheid gegeven en die verantwoordelijkheid wordt door iedereen genomen. Dat zegt ook iets over het type mens dat hier werkt. Iedereen voelt zich verantwoordelijk voor zijn of haar stukje van de organisatie."

Make it simple

Een snelgroeiende organisatie brengt ook uitdagingen met zich mee. "Er zijn enorme stappen gemaakt in de afgelopen jaren. Er is veel focus geweest op de verdere groei en met succes. Met twee nieuwe, internationale locaties en een verdubbeling in het aantal medewerkers en eindgebruikers, moet je intern ook dingen aanpassen. We zijn kritisch op ons eigen werkproces, waarbij we altijd de meest eenvoudige weg nastreven. Een van onze kernwaarde is niet voor niks: Make it Simple. Maar we zijn ook scherp op de verbinding met onze (remote & internationale) collega's. Teams bestaan nu uit collega’s die bijvoorbeeld in Nederland en Manchester werken. Dat zijn leuke projecten en mooie kansen die de organisatie heeft om nóg verder te groeien en ontwikkelen. Het groeipad van deze organisatie is enorm en dat is heel fijn om onderdeel van te mogen zijn."

Vincent Riedstra

Head of Success

Wil jij ook impact maken binnen Workspace 365?

Bekijk de mogelijkheden