Overslaan naar content

Onderzoek doen én meewerken. Het kan bij Workspace 365

Wie zijn de mensen achter ons product en wie werken er elke dag hard om het IT-landschap te vereenvoudigen door alle applicaties, bedrijfsinformatie en persoonlijke documenten samen te brengen in één adaptieve digitale werkplek. In de reeks "Meet the Game Changers" duiken we in de ervaringsverhalen van onze collega's bij Workspace 365.

Lees hier het verhaal van onze collega Lotte, werkzaam als marketing intern. 

Lotte studeerde bedrijfskunde aan het Windesheim College. Het was haar laatste jaar en ze koos Workspace 365 voor haar afstudeerscriptie. En, ze wilde graag meewerken om nog meer ervaring in het werkveld op te doen. Lees haar ervaring over haar stageperiode hier!

Internationale groei

Workspace 365 is hard gegroeid het afgelopen jaar. "Ik vond het erg leuk dat de organisatie net de stap naar het buitenland had gemaakt. Dat wilde ik graag meenemen in mijn scriptie. Samen hebben we gekeken naar een interessant onderwerp en zo ben ik gekomen tot mijn onderzoeksvraag: Hoe bereiken wij vanuit Workspace 365 IT-managers in UK binnen het onderwijs? De scale-up fase waar de organisatie in zit is interessant. Er gebeurt ontzettend veel."

Multitasking

Bij Workspace 365 denken we graag mee over jouw ontwikkeling en wensen voor een stageperiode. "Ik wilde graag onderzoek doen, maar ook meewerken. Zo heb ik gedurende mijn stage dus bijvoorbeeld veel Engelse IT Managers geïnterviewd. Ik heb mijn Engels kunnen verbeteren en heb veel geleerd over technologische termen. Het was soms wel lastig, maar ik heb het wel gedaan. Daar heb ik veel van geleerd. Ik heb daarbij ook de website geoptimaliseerd en blogs geschreven. Het was fijn dat ik die mogelijkheid kreeg en het voelde ook alsof ik kon bijdragen aan de verdere groei van de organisatie.”

Aan sfeer geen gebrek

Lotte koos voor Workspace 365 vanwege de cultuur en sfeer. "Onderzoek doen is niet persé het leukste onderdeel van mijn studie. Het is dan wel fijn om bij een organisatie te zitten, waar je veel kan leren en waar een goede sfeer hangt. Bij Workspace 365 zit veel kennis en ervaring met betrekking tot marketing, dus dat was sowieso een pluspunt. Je krijgt vrijheid en verantwoordelijkheid en je ideeën worden ook gebruikt."

Enjoy

Commitment is belangrijk voor ons als bedrijf. Maar, na de inspanning mag er ook tijd zijn voor ontspanning. "Toen ik de conceptversie van mijn scriptie inleverde hebben we met elkaar een glas champagne gedronken om het te vieren. Dat vond ik leuk! Collega's waren geïnteresseerd in wat ik had gedaan. Dan voel je je gewaardeerd en dat is waardevol. Ik kijk er positief op terug.

Lotte Mons

Stagiaire marketing team

Wil jij ook stage lopen bij Workspace 365?

Bekijk de mogelijkheden