Overslaan naar content

Workspace 365

Workspace 365, opgericht in 2010, heeft er altijd naar gestreefd om jouw werkdag te vereenvoudigen. En dit doen we niet alleen door de beste adaptive workspace te ontwikkelen. We omarmen eenvoud in alles wat we doen; van de manier waarop we samenwerken met elkaar en onze klanten en partners, tot de diensten die we aanbieden. Want er is geen tijd voor onzin: er zijn belangrijkere dingen te doen.

Bij Workspace 365 hebben we een missie. We willen eenvoud brengen in de wereld van digitaal werken. We weten dat wanneer alles vereenvoudigd is, mensen gelukkiger en productiever zijn en de samenwerking groeit. Het is makkelijker om te inspireren, te delen en doelen te bereiken.

We de afgelopen jaren hard gewerkt aan onze Adaptive Digital Workplace en hebben een aantal opmerkelijke dingen gedaan - en zijn van plan nog meer te doen - maar we zijn ook maar mensen. In dit team is dat wat we willen. We zijn niet op zoek naar perfectie. We willen mensen die bereid zijn om te leren, zich dat eigen te maken en zich te verbeteren.

Onze core values zijn niet voor niks: You learn, You own, You improve.

Dit zijn wij. Workspace 365 is inclusief, verantwoordelijk, ambitieus, leuk, uitdagend en ondersteunend. Waarden die zowel onze groei als die van jou ondersteunen.

Over Workspace 365

Kom impact maken bij Workspace 365

Bekijk onze openstaande vacatures