Skip to content

Aangenomen op basis van persoonlijkheid en drive

Wie zijn de mensen achter ons product en wie werken er elke dag hard om een happy work life te creëren bij onze klanten, partners én zichzelf? In de reeks "meet the game changers" duiken we in de ervaringsverhalen van onze Workspace 365 collega's.

Lees hier het verhaal van onze collega Mark, werkzaam als Chief Evangelist.

Van een muziekopleiding naar hoofd van de marketingafdeling. Klinkt gek, maar binnen Workspace 365 is dat niet zo bijzonder. Ruim 8 jaar geleden startte Mark bij ons als enige marketeer, met een marketingblog die hij tijdens zijn muziekopleiding had opgezet als "bewijs" van zijn kennis en kunde. Sindsdien heeft hij een marketingteam opgebouwd met 7 talenten en bereiken ze gezamenlijk jaarlijks een verdubbeling van de marketingresultaten. 

Ambitie en gedrevenheid zijn belangrijker dan opleiding 

"Het mooiste aan Workspace 365 vind ik dat er gekeken wordt naar wat mensen willen en welke drive en ambitie ze hebben. Dat is veel belangrijker dan de daadwerkelijke ervaring of opleiding die ze al hebben. In de hele organisatie zie je terug dat mensen op hoog tempo blijven leren en meegroeien." 

Kansen zien en benutten 

Dat bewijs is Mark zeker. Hij kreeg het vertrouwen en greep de kans om de marketing van Workspace 365 op te tuigen. "In het begin waren we met 14 mensen. Ik was een manusje van alles. Ik startte op de marketing, was daarnaast partnermanager en ook verkoper. Als er iemand op support ziek was, viel ik daar in. Dat is nu niet meer zo, het bedrijf is geprofessionaliseerd en we bewegen ons naar specialistische rollen. En ondanks de harde groei naar 80 medewerkers is de wil om elkaar te helpen en van elkaar te willen leren er nog steeds". 

Gelijke kansen en meningen 

Workspace 365 biedt de mogelijkheid om je middels trainingen of cursussen te ontwikkelen en daarnaast ook door middel van elkaars ideeën. "Wat ik zo leuk vind, is dat een stagiaire bij ons bijvoorbeeld niet alleen het onderzoek voor school uitvoert of rot taken doet. Het onderzoek of werk wat zij doen, is ontzettend waardevol voor ons en daar coachen we ze in. Zo heeft een stagiaire bijvoorbeeld een marktonderzoek op de onderwijsmarkt uitgevoerd en konden we de resultaten ook gelijk omzetten in een campagne wat uiteindelijk leidde tot publicaties in landelijke media zoals FD en Telegraaf. Dit is slechts één voorbeeld want de meningen binnen de organisatie zien we allemaal als gelijke". 

Mijn lievelingswaarde: Change the Game 

Door inzichten gelijk in de praktijk te brengen en van de gebaande paden af te gaan groeit Workspace 365 ontzettend hard. "Ik merk dat er zo ontzettend veel gedreven mensen werken bij Workspace 365. Daar kan ik mijzelf ook elke keer weer aan optrekken. Dat biedt voor mij een fijne omgeving om te werken. Daarbij durven we nét wat andere dingen te doen. Change the game is niet voor niets mijn lievelingskernwaarde. Onlangs hadden we een beurs in Utrecht waar een van onze collega's in een kameleon pak stond om aandacht te trekken van voorbijgangers. Je kan denken, dat is niet professioneel. Dat "hoort niet". Maar je kan ook denken, we zijn allemaal mensen en je werk mag ook leuk zijn. Zo proberen we altijd iets te doen wat andere organisaties niet snel durven en tot nu toe altijd met positief resultaat!" 

Mark Grasmayer

Chief Evangelist

Geen ervaring, maar wel de juiste drive?

Bekijk de mogelijkheden