Skip to content

Van corporate naar scale-up

Wie zijn de mensen achter ons product en wie werken er elke dag hard om een happy work life te creëren bij onze klanten, partners én zichzelf? In de reeks "meet the game changers" duiken we in de ervaringsverhalen van onze Workspace 365 collega's.

Lees hier het verhaal van onze collega Tjibbe, werkzaam als Lead Partner Account Executive.

Van grote corporate omgeving naar snel groeiende scale-up. Van alles strak georganiseerd, naar de mogelijkheid om creatief en ondernemend te zijn en direct impact te kunnen maken. Dat was de keus die Tjibbe ruim 2,5 jaar geleden maakte en daarbij zijn happy work-life bij Workspace 365 startte.

De beste werkplekoplossing

"Toen ik voor het eerst in aanraking kwam met het product van Workspace 365 had ik echt een wauw-moment. Het voelde esthetisch vertrouwd en alles was heel simpel. Ik was direct vanaf dat moment overtuigd van het product. Ik wilde altijd de allerbeste werkplekoplossing verkopen en die gedachte maakte eigenlijk dat ik direct de telefoon gepakt heb en vroeg of ze een passende vacature hadden."

Even schakelen

En die was er! Tjibbe is gek op IT, techniek en commercie. Allemaal aspecten die hij in zijn rol als Partner Account Executive tegenkomt. "Uiteraard was het even schakelen, ik ging van een formeel bedrijf van 20.000 man naar een informeel bedrijf met 20 man. Daarbij ging ik van gesprekken met IT-managers en architecten naar gesprekken met innovatie- en informatiemanagers. Dat is juist zo ontzettend leuk. Ik spreek mensen die écht vooruit willen met de organisatie en werk met mensen die graag impact maken."

Zonder wrijving geen glans

Het impact willen maken binnen Workspace 365 is iets wat  in het DNA van onze collega's zit. "Als je wil ontdekken en leren dan ben je op je plek bij ons. En ja, dat gaat niet zonder slag of stoot. Maar hé, zonder wrijving geen glans en het gaat er niet om hoe vaak je valt, maar hoe vaak je weer opstaat. Ik kan nog wel wat meer mooie spreuken tevoorschijn toveren hoor ;)."

Zijn wie je bent

Tjibbe zit op zijn plek binnen Workspace 365. "Het is voor mij echt een tweede thuis. Ik ben de man die onderdeel van het meubilair is. Ik ben graag op kantoor, spreek hier graag mijn collega's. Ik ben hier op kantoor creatief en thuis efficiënt. En beide mogelijkheden zijn er. Het fijne vind ik, dat er niet geoordeeld wordt. Niet over hoe dat je er uit ziet, wat voor kleding je draagt, hoe laat je luncht of hoe vaak je aan de voetbaltafel staat. Er wordt gevraagd waar je heen gaat, maar uit pure interesse en niet als controlevraag. Ik kan werken binnen Workspace 365 zoals ik wil en wat voor mij werkt. Dat biedt vrijheid. En vrijheid kan bestaan als je ook verantwoordelijkheid neemt. Er wordt gestuurd op resultaat. Daar liggen de verwachtingen. Niet op de weg er naar toe."

Kansen krijgen en pakken

Tjibbe heeft Workspace 365 zien groeien en daarmee veranderen. "Waar we eerst elk succes met de gehele organisatie vierde, vieren we nu nieuwe partners bijvoorbeeld binnen het team. Dingen veranderen als je groter wordt, maar elke fase heeft zijn charme. We blijven dingen in ieder geval vieren. Dat is het belangrijkste! Veranderingen zorgen ook voor mogelijkheden. Na 2,5 jaar ben ik doorgegroeid naar een functie waarin ik collega's aanstuur. Ondanks het feit dat we een organisatie zonder strakke hiërarchie zijn, ontkom je met groei niet aan aansturende of coördinerende rollen. Blij dat ik op deze manier nog steeds onderdeel van Workspace 365 ben!"

Tjibbe Vissers

Lead Partner Account Executive

Start jouw happy work life bij Workspace 365

Bekijk de openstaande vacatures