Overslaan naar content

Working remotely & relocate for a Dutch scale-up

Wie zijn de mensen achter ons product en wie werken er elke dag hard om het IT-landschap te vereenvoudigen door alle applicaties, bedrijfsinformatie en persoonlijke documenten samen te brengen in één adaptieve digitale werkplek. In de reeks "Meet the Game Changers" duiken we in de ervaringsverhalen van onze collega's bij Workspace 365.

Lees hier het verhaal van onze collega Amir, werkzaam als Front-end Developer.

Amir, front-end developer bij Workspace 365, werkt sinds juli 2021 voor ons. Als onderdeel van het product team maximaliseert hij de impact van mensen die het verschil maken door IT complexiteit te overwinnen. Dit is verreweg de belangrijkste doelstelling voor Workspace 365 en voor Amir. Onze Adaptive Digital Workplace is erop gericht de werkdag eenvoudiger en productiever te maken en IT-frustraties op de werkplek te verminderen.

Uit eigen ervaring wist hij hoe frustrerend het kon zijn om te werken met allerlei verschillende apps, inlogprocedures en niet bijgewerkte apps. "Toen ik de missie en het product van Workspace 365 zag, wist ik dat ik een impact kon maken met mijn werk. Dus heb ik gesolliciteerd."

Leercultuur

Tijdens het wervingsproces organiseert Workspace 365 een challenge, gerelateerd aan de taken en verantwoordelijkheden voor de functie. "Tijdens de 'challenge' leerde ik al enkele nieuwe technische inzichten. Vanaf dat moment wist ik dat dit een plek was waar ik mezelf kon blijven ontwikkelen. En omdat ik mijn onderzoek had gedaan en het product en de missie van de organisatie kende, was ik erg blij toen ik hoorde dat ik kon beginnen als front-end developer. Nu kan ik mezelf nog steeds voortdurend ontwikkelen en de sfeer binnen het team is erg open, vriendelijk en niet oordelend. We werken allemaal samen om de beste Adaptive Digital Workplace te creëren."

Remote werken & verhuizen

Amir begon volledig remote voor ons te werken vanuit Iran, maar in augustus 2022 kwam hij naar Nederland. "Toen ik in Iran op afstand werkte, miste ik de band met mijn collega's niet. De mindset van het team is gericht op remote werken en we hadden soms activiteiten op afstand. Dat was fijn! Nu woon ik in Nijkerk en kan ik naar kantoor komen wanneer ik wil. Ik kan gemakkelijk informatie krijgen van mijn collega's, contact leggen met andere afdelingen en samen lunchen. Ik ben persoonlijk erg blij dat ik deze stap heb gezet en waardeer de kans die Workspace 365 mij heeft gegeven.

Amir Ghadimi

Front-end developer

(Remote) werken in een internationaal team bij Workspace 365?

Bekijk de mogelijkheden