Overslaan naar content

Verandering en groei bij Workspace 365 

Wie zijn de mensen achter ons product en wie werken er elke dag hard om het werkleven van werknemers te vereenvoudigen door alles samen te brengen in een adaptieve digitale werkplek. In de reeks "Meet the Game Changers" duiken we in de ervaringsverhalen van onze collega's bij Workspace 365.

Lees hier het verhaal van onze collega Bregje, werkzaam als Finance Specialist

Vers van de pers: sinds oktober 2023 maakt Bregje deel uit van het Finance-team van Workspace 365. Na maar liefst 12 jaar bij haar vorige werkgever maakte ze de overstap naar ons. 

Van chaos naar comfort 

Na zo'n mooie periode is het best even wennen bij een nieuwe organisatie. "De eerste maand was behoorlijk chaotisch. Ik moest heel erg wennen aan de omgeving en de nieuwe collega’s. Maar ook zij moesten ook aan mij wennen. Je moet toch weer even je plekje weten te vinden in het bedrijf. Maar ik werd met open armen ontvangen en er was veel aandacht voor mij als persoon. Daardoor voelde het gelijk prettig." 

Binnen Workspace 365 is Bregje verantwoordelijk voor de financiële administratie. "Ik houd me bezig met debiteurenbeheer, waaronder facturatie en herinneringen. Ik heb het contact met onze partners op financieel gebied. Onlangs ben ik toegevoegd aan het wagenparkbeheer team en het ISO-team. Met beide heb ik nog weinig ervaring, maar ik zocht naar nieuw uitdagingen en die krijg ik hier binnen Workspace365 zeker.”  

You learn 

Die nieuwe uitdagingen blijven op het pad van Bregje komen. "Workspace 365 heeft sinds 2021 ook een vestiging in Engeland. Ik krijg nu ook de administratie van de UK erbij. En over een tijdje ben ik ook verantwoordelijk voor de salarisadministratie. Daarbij kunnen we nog veel verbeterslagen maken in processen en beleid, zodat we schaalbaar zijn voor verdere groei. Ik zie daar voor mijzelf ook een belangrijke rol in. Ik ging voor nieuwe kansen en die mogelijkheden zie ik in mijn eerste maanden al. Het is soms best even zoeken naar de juiste aanpak, maar er zijn altijd collega's om te helpen. De vrijheid en verantwoordelijkheid binnen Workspace 365 komt dus volledig terug in de praktijk." 

Jezelf blijven ontwikkelen in een gezellige omgeving. Dat is iets wat we voor iedereen willen nastreven. "De sfeer binnen de organisatie is heel prettig. Er is veel mogelijk, iedereen is open en zoekt de verbinding met elkaar op tijdens bijvoorbeeld de lunch. Vanuit de organisatie is er ook veel aandacht voor samenwerking en verbinding. Verschillende evenementen, borrels en sportlesjes dragen hier aan bij. Ik ben blij dat ik de stap heb durven maken!" 

Bregje van Borselen - Jansen

Finance specialist

Kom impact maken bij Workspace 365

Bekijk onze openstaande vacatures