Overslaan naar content

Maak je carrièreswitch bij Workspace 365

Wie zijn de mensen achter ons product en wie werken er elke dag hard om het IT-landschap te vereenvoudigen door alle applicaties, bedrijfsinformatie en persoonlijke documenten samen te brengen in één adaptieve digitale werkplek. In de reeks "Meet the Game Changers" duiken we in de ervaringsverhalen van onze collega's bij Workspace 365.

Lees hier het verhaal van onze collega Ivo, werkzaam als Digital Workplace Expert.

Ivo heeft geruime tijd gewerkt in een productieomgeving als QA manager. Hij twijfelde of die rol het voor hem was en hij wilde zijn horizon verbreden. Hij zocht een rol waar hij zijn ondernemerschap, probleemoplossend vermogen en communicatieve vaardigheden kon inzetten. Dit vond hij bij Workspace 365.

Opnieuw uitgedaagd

Nieuwe werkzaamheden brengt je weer even uit je comfortzone. "Het inwerktraject bij Workspace 365 vond ik erg goed. Er is echt een plan voor je en je krijgt alle teams te spreken. Op deze manier word je echt geïntroduceerd en bekend met de organisatie. Toen ik de eerste keer de telefoon moest pakken om te gaan bellen, vond ik dat best even spannend. Maar je groeit erin en wordt hier ook goed in begeleid. Het is een skill die ik altijd en overal kan gaan inzetten: vragen stellen en iemands probleem achterhalen."

Tech scale-up

Het verschil in bedrijfscultuur was groot voor Ivo. "Bij Workspace 365 kreeg ik direct een tech scale-up gevoel. Voor mij betekent dat vrijheid, flexibel, modern en open. Je kan jezelf zijn, je eigen pad bewandelen en je werk indelen zoals je zelf wil. De andere kant van de medaille is dat er veel processen nog niet vastliggen en het soms een beetje ongestructureerd is. Met mijn QA achtergrond heb ik hier wel direct een aantal projecten binnen het Growth team kunnen oppakken. Processen liggen nu vast in handboeken en dat zorgt voor minder onduidelijkheid en frustratie."

Toekomstperspectief

Binnen Workspace 365 kan je jezelf laten zien. "Als je gemotiveerd bent en graag andere dingen wil oppakken, liggen die mogelijkheden er genoeg. Zo heb ik samen met HR een Mental Health event georganiseerd en ook het voorbeeld van de werkprocessen typeert dit voor mij. Er wordt echt gekeken naar wat iemand kan en wat je talent is. Dat geeft vertrouwen en zorgt ervoor dat je gezien wordt."

Ivo van Bilsen

Digitale Werkplek Expert

Kom impact maken bij Workspace 365

Bekijk de openstaande vacatures