Overslaan naar content

Als kennis expert een toegevoegde waarde leveren bij partners en eindklanten

Wie zijn de mensen achter ons product en wie werken er elke dag hard om het IT-landschap te vereenvoudigen door alle applicaties, bedrijfsinformatie en persoonlijke documenten samen te brengen in één adaptieve digitale werkplek. In de reeks "Meet the Game Changers" duiken we in de ervaringsverhalen van onze collega's bij Workspace 365.

Lees hier het verhaal van onze collega Jacco, werkzaam als Customer Success Manager

Als Customer Success Maker ben je er verantwoordelijk voor, dat de klant zo goed mogelijk gebruik maakt van het product Workspace. En dat is precies, waar Jacco zich elke dag voor inzet.

De cirkel rond maken 

"Bij de start van een traject worden samen met de klant succescriteria opgesteld. Dat betekent eigenlijk dat we met elkaar afspreken, wanneer zijn we tevreden? Vervolgens ben ik verantwoordelijk voor de onboarding en implementatie. Het veelvuldig in contact staan met de klant en echt even onderdeel zijn van hun organisatie, maakt het heel leuk en afwisselend. Ik word ook echt heel gelukkig als ik de cirkel rond kan maken. Voor mij is dat: wensen en behoeften ophalen bij de klant, samen met de product manager de wensen en behoeften integreren binnen de roadmap en vervolgens de klant tevreden stellen met nieuwe functionaliteiten. Als ik nu over de A28 rijd en langs een van onze klanten kom, ben ik trots en weet ik dat ik daar écht een toegevoegde waarde heb geleverd."

Kennis expert 

Eind 2022 is de sales strategie van Workspace 365 gewijzigd en focussen wij ons op samenwerkingen met partners. "De verandering van sales strategie zorgt ook voor een verandering van mijn werkzaamheden. Ik ben samen met een Partner Account Executive verantwoordelijk voor een eigen set partners. Door het delen van kennis & ervaringen en inzicht in data, maken we (in)direct impact op onze gezamenlijke klanten. Op deze manier kan ik echt een expert rol pakken en mijn kennis van ons product schaalbaar delen."

Verandering geeft energie 

Veranderingen binnen een scale-up zijn niet gek. "Ik begrijp de keuzes die gemaakt worden binnen de organisatie. Daarom geven de veranderingen mij elke keer energie en zie ik weer nieuwe mogelijkheden. Het is leuk om de rol opnieuw invulling te kunnen geven en bijvoorbeeld een toolbox te kunnen creëren waardoor wij straks in staat zijn de partners en hun eindklanten te bedienen. Ik heb er in de afgelopen jaren ook een hele hoop collega's bijgekregen, dat is ook een grote verandering. Maar we zoeken met zijn alle naar nieuwe mogelijkheden om samen te werken, processen efficiënt te houden en communicatie te optimaliseren. Ik vind het alleen maar leuk om hier over na te kunnen denken."

Cultuur 

Als Jacco de mensen binnen Workspace 365 zou moeten omschrijven, noemt hij als eerste: lekker vlot. "Binnen de organisatie hangt echt een hele fijne energie. En dat is voornamelijk ook een hele hoop energie. Mensen willen elkaar graag helpen, een praatje of grapje maken en een potje tafelvoetbal spelen. En dat kan ook met Hans of Erik, de founders van Workspace 365. Dat maakt alles laagdrempelig en vertrouwd."

Jacco Timmer

Customer Success Manager

Kom impact maken bij Workspace 365

Bekijk onze openstaande vacatures