Overslaan naar content

De volgende fase voor het marketingteam van Workspace 365 

Wie zijn de mensen achter ons product en wie werken er elke dag hard om het werkleven van werknemers te vereenvoudigen door alles samen te brengen in een adaptieve digitale werkplek. In de reeks "Meet the Game Changers" duiken we in de ervaringsverhalen van onze collega's bij Workspace 365.

Lees hier het verhaal van onze collega Remon, werkzaam als Head of Marketing.   

Remon zat midden in een verhuizing en had zichzelf voorgenomen dat eerst af te ronden voordat hij zich zou richten op een nieuwe baan. Totdat Workspace 365 op zijn pad kwam en hij dat voornemen maar overboord gooide. De fase van Workspace 365, de cultuur en de rol sloten namelijk naadloos aan op zijn ambitie. 

Samen kom je verder dan alleen 

De cultuur van Workspace 365 is een belangrijke factor voor het werkplezier van Remon. "Binnen de organisatie heerst echt een no-nonsense cultuur. Mensen zijn eerlijk, durven hun mening te geven en kijken op een andere manier naar dingen. Het samenwerken binnen een snelgroeiende organisatie verdient altijd aandacht en gaat nooit helemaal perfect. Ook bij Workspace 365 leren we nog elke dag, maar de wil is er wel bij iedereen. En dat typeert de organisatie."   

De volgende fase 

Workspace 365 is een snelgroeiende organisatie. "We gaan als bedrijf naar een volwassenheidsfase toe. Dit zie je terug in onder andere bedrijfsvoering, processen en dus ook in de samenwerking tussen teams en onderling. Daar heb ik samen met het marketingteam het afgelopen jaar hard aan gewerkt. Er is rust, vertrouwen, ontspannenheid en verbinding. Daar ben ik heel trots op." 

You improve 

Afgelopen jaar hebben we verder gebouwd aan het fundament van de nieuwe Workspace 365. Het fundament dat past bij de volwassenheidsfase waarin we ons bevinden. Marketing had daarin een prominente positie. "Er is veel gebeurd afgelopen jaar en hebben grote projecten gedraaid. We hebben hard gewerkt aan de vernieuwde brand identity en brand design. Ook zijn we bezig geweest met het neerzetten van de value propositie, customer journeys, persona’s, contentstrategie en hebben onze productmarketing verder geoptimaliseerd. En daarnaast is ook nog onze nieuwe website live gegaan. Dit soort projecten kunnen alleen gerealiseerd worden als een team goed samenwerkt. Bij veel organisaties zie je dat marketing een stafafdeling is en daarmee ondergeschikt en dienend is aan andere afdelingen. Bij Workspace 365 is dat anders en heeft marketing een centrale positie. Dat bewijzen deze projecten nog maar eens."   

What’s next 

Met al deze ontwikkelingen zijn we natuurlijk benieuwd hoe 2024 er voor het marketingteam uitziet! "De basis ligt en de structuur heeft vorm gekregen. Daar gaan we nu een verdieping op maken. We focussen ons op specifieke verticals, voeren gerichte campagnes uit en zorgen voor een positieve ROI. Daarnaast richten we ons op Tough Leadership en partner engagement. Dus we gaan zeker niet stilzitten, er komen nog veel mooie dingen aan!" 

Remon Hollanders

Head of Marketing

Kom impact maken bij Workspace 365

Bekijk onze openstaande vacatures