Overslaan naar content

De kickstart van je sales carrière 

Wie zijn de mensen achter ons product en wie werken er elke dag hard om het IT-landschap te vereenvoudigen door alle applicaties, bedrijfsinformatie en persoonlijke documenten samen te brengen in één adaptieve digitale werkplek. In de reeks "Meet the Game Changers" duiken we in de ervaringsverhalen van onze collega's bij Workspace 365.

Lees hier het verhaal van onze collega Levy, werkzaam als growth intern.

Levy zit in zijn 2e jaar van de opleiding Sales en Accountmanagement aan de Hogeschool Utrecht. Hij haalt voldoening uit resultaten boeken, dat kan met deze studie geen toeval zijn. Bij Workspace 365 heeft hij een meewerkstage gelopen binnen het Growth (sales) team, wat goed aansluit op zijn interesse. Een mooie stagevergoeding maakte het verhaal compleet.

Energiek team

Het Growth team is een jong en gedreven team. "Er heerst een hele open en informele cultuur. Collega's gaan allemaal op een hele laagdrempelige manier met elkaar om. Je bouwt daardoor al snel een band op en het vertrouwen in elkaar is er dan snel. Dat zorgt er ook voor dat je je snel en goed kan ontwikkelen. Feedback geven en ontvangen gaat op die manier een stuk eenvoudiger. Daarbij word ik ook gemotiveerd om te ontwikkelen. De Growth Card biedt daar goede handvatten voor. Het voelt goed om na te denken over de toekomst en wat je nog wil bereiken."

Uit je comfort zone stappen

Levy heeft volledig meegedraaid in het salesproces. "Ik ben begonnen met telefonische acquisitie. Het bellen zelf was nieuw voor mij, dus in het begin ook best een beetje spannend. Maar het is goed om uit je comfort zone getrokken te worden. Natuurlijk ging niet alles de eerste keer goed, maar er kan ook niet heel veel écht fout gaan. Feedback horen en weer doorgaan. Het duurde drie weken tot mijn eerste afspraak. Daar was ik heel blij mee! Ik kan ook altijd meekijken bij bijvoorbeeld een Account-Executive of Marketing. Ook daardoor leerde ik steeds meer."

Plezier hebben

Elke week worden er boodschappen geleverd op kantoor. "Iedereen binnen Workspace 365 heeft de mogelijkheid om mee te lunchen op kantoor. Alle tafels worden vol gelegd met lekkere lunch spullen en je kan pakken wat je wil. Je ziet ook dat dit het moment is waar mensen uit andere teams naar elkaar toetrekken en even een praatje aangaan. Leeftijd speelt dan geen rol meer en zo klets ik dan ook met de wat meer ervaren collega's. We spelen een potje tafeltennis of houden een plank challenge. Het is eigenlijk nooit saai. Hard werken en plezier mogen naast elkaar bestaan: dedicate to celebrate."

Levy van Bremen

Stagiair growth (sales) team

Wil jij ook stage lopen bij Workspace 365?

Bekijk de mogelijkheden