Skip to content

Junior accountmanager binnendienst

Hybride
 • Nijkerk
€ 2.600 per maandSales

Functieomschrijving

Hi there!

Ben jij net afgestudeerd en helemaal klaar voor je eerste échte baan. Workspace 365 biedt jou de kans om zonder ervaring te starten binnen een internationale scale-up, waar jij jezelf zowel persoonlijk als vakinhoudelijk mag ontwikkelen. Is sales helemaal jouw passie? Reageer dan snel! 


Maar eerst, wie zijn we?
Bij Workspace 365 hebben we een missie: we willen eenvoud brengen in de wereld van digitaal werken. We weten dat wanneer alles vereenvoudigd is, mensen gelukkiger en productiever zijn en de samenwerking groeit. Het is makkelijker om te inspireren, te delen en doelen te bereiken. We hebben de afgelopen jaren hard gewerkt aan onze Adaptive Digital Workplace en hebben opmerkelijke prestaties geleverd - en zijn van plan nog meer te bereiken - maar we zijn ook maar mensen. In dit team is dat wat we willen. We zijn niet op zoek naar perfectie. We willen mensen die bereid zijn om te leren, zich iets eigen te maken en zichzelf te verbeteren.


Onze core values zijn niet voor niks: You learn, You own, You improve.


Dit zijn wij. Workspace 365 is inclusief, verantwoordelijk, ambitieus, leuk, uitdagend en ondersteunend. Waarden die zowel onze groei als die van jou ondersteunen.


Jouw rol

Jij bent als Junior Accountmanager Binnendienst verantwoordelijk voor het contact leggen met potentiële klanten. Dit doe je o.a. via de mail, telefoon & LinkedIn. Zichtbaarheid en top of mind zijn is het aller belangrijkste. Als je in contact bent met de klant is het jouw doel om te achterhalen wat de IT behoefte van de klant zijn. Waar liggen de pijnpunten? Welke problemen willen ze graag oplossen? Je onderhoudt de relatie met de klant. Uiteindelijk is het de bedoeling dat je een vervolgmeeting inplant met de klant zodat je sales collega's van het Partner Sales team zodat zij dit kunnen opvolgen. 


Je doorloopt met de klant de onderstaande route: 

 • Eerste contact via bijvoorbeeld de mail;   
 • 1e telefonische afspraak waarin je vooral op zoek gaat naar de IT behoefte / knelpunten van de klant;  
 • 2e meeting een video call waarin je een presentatie geeft over dé digitale werkplek en wat Workspace 365 hierin kan betekenen;
 • 3e meeting een demo waarin je een Workspace 365 omgeving laat zien die past bij wensen en behoefte van de klant.  

We bouwen dit op in fases, zodat jij de tijd en ruimte krijgt om jezelf te ontwikkelen en bekend te raken met ons product en de sales technieken. Uiteraard krijg je hier de juiste begeleiding en trainingen voor.


Hoe word jij succesvol?!

Om ervoor te zorgen dat jij zo succesvol mogelijk kan worden in je rol als Junior Accountmanager Binnendienst hebben wij een het volgende leertraject opgezet:

 • Je start je carrière bij Workspace met een training van onze partner: Match-day. Je wordt meegenomen in de sales technieken die we gebruiken en die ga je toepassen.
 • Naast de training staan je  eerste 3 maanden in het teken van inwerken. Je gaat de verschillende sales technieken, Workspace 365 en de SaaS omgeving leren kennen.
 • Na 3 maanden ga je jouw salestechniek en Workspace 365 kennis toepassen. Doel: je eerste sales meetings boeken.
 • Tijd om te werken aan je persoonlijke ontwikkeling! Jouw ontwikkeling staat centraal in zowel de maandelijkse Personal Success Meetings en de wekelijkse call trainingen. De PSM's zijn 1 op 1 met je teamlead Stan en de call trainingen zijn in teamverband om je gesprekstechnieken technieken te optimaliseren.


Hoe dit door je collega Reinier ervaren is lees je hier:

Bij de start van Reinier werd en direct een buddy aangewezen voor hem. "Ik vond het heel fijn om naast mijn manager, ook een buddy te hebben waar ik naar toe kon gaan voor vragen. Niks was te gek en ik voelde mij erg gehoord en begrepen. Zo ben ik stapsgewijs meegenomen in het product en de sales aanpak binnen Workspace 365."

Vereisten

Jouw talenten:

 • Je bent gedreven, leergierig en eneriek.
 • Je hebt commerciële voelsprieten
 • Je bent kritisch en durft een ander pad te bewandelen dan "de norm".

Wat kan Workspace 365 jou bieden?

 • Een salaris tot 2600 euro bruto per maand op basis van 40 uur per week
 • Een 90%/10% bonusregeling
 • Flexibele werktijden en veel vrijheid: je bent resultaatverantwoordelijk
 • 25 vakantiedagen
 • De mogelijkheid om te werken aan je persoonlijke ontwikkeling met een opleidingsbudget van 1000 euro per jaar
 • Workspace 365 hecht veel waarde aan de bedrijfscultuur. Een nuchtere, ontspannen, maar gedreven organisatie, waar werken met plezier voorop staat. Hoe dat eruit ziet? Neem een kijkje op ons Instagram-account.

Enthousiast over de rol van Junior Accountmanager Binnendienst?
Stuur dan je sollicitatie naar [email protected]. Wil je meer weten, neem dan ook gerust telefonisch contact op via 0638063839.

of

Apply with Linkedin onbeschikbaar

Toch niet de vacature die bij jou past?

Stuur ons een open sollicitatie